#تسهیل_گری 

در ادامه مطلب به چند نکته درباره بلوغ اقتصادی، سواد مالی و ازدواج اشاره می کنیم. 

۱. بسیاری از مردم تصور می کنند که داشتن تحصیلات مشکلات مالی را رفع می کند. این افراد به احتمال زیاد، انسان های فقیر را بی سواد می دانند. این تئوری اشتباه است. نه فقیران بیسوادند و نه ثروتمندان تحصیل کرده. می توان گفت که دنیا پر است از افراد تحصیل کرده فقیر.
 تصور نکنید حتما باید تحصیلات عالیه داشته باشید. بهتر است در کنار تحصیل،  بلوغ اقتصادی و در نهایت هوش مالی داشته باشید.

۲. سخت کار کردن هم هیچ مشکلی را حل نمی کند. جهان پر از مردمان سخت کوش شده است که پول به دست می آورند اما با این حال عمیق تر در قرض فرو می روند. برخی نیاز دارند برای کسب پول بیشتر، سخت کوش تر هم کار کنند. اما بعد از بلوغ اقتصادی، هوش مالی کارگشا است. چه بسا عادات پول خرج کردن از عمده ترین دلایل کسری نقدینگی افراد است.

۳. بلوغ اقتصادی در واقع توانایی فرد برای درآمد زایی و به تبع آن قدرت پس انداز آن درآمد است. افراد زیادی را می بینیم که توانایی شاغل شدن ندارند. این افراد نمی توانند بیش از چندین ماه در محلی کسب درآمد داشته باشند یا با کارفرما مشکل دار می شوند یا با دیگر افراد. 
به طور خلاصه کسی که از منظر اقتصادی بالغ شده باشد یعنی توانایی درآمدزایی و نگهداری پول را دارد.

۴. مرحله بعد بلوغ اقتصادی، تلاش برای بهبود هوش مالی است.
هوش مالی به پنج دسته تقسیم می شود:
پول درآوردن
حفظ پول
بودجه بندی پول
تقویت پول
بهبود اطلاعات مالی

در واقع هوش مالی سبب می شود که فرصت هایی را خلق و یا از فرصت هایی که دیگران نمی توانند ببینند استفاده کنیم. هر کدام از این پنج مورد شامل نکات بسیار خوبی است که افراد علاقه مند می توانند به بهترین شیوه پیشرفت مالی را تجربه کنند. اما جزئیات این ۵ مورد را چگونه در مدت زمان کمی یاد بگیریم؟
هوش مالی، مرتبه کامل تر بلوغ اقتصادی است.


برای ازدواج حداقل بلوغ اقتصادی
را کسب کنیم. افراط و تفریط نکنیم و 
در ادامه برای تقویت هوش مالی تلاش کنیم.

 

#تسهیل_گری

🌹قبلا برای نقشه راه زندگی شغلی نکاتی مطرح و در مشاوره های فردی روی این محورها کار می شود. متن زیر شیوه نامه مشاوره نقشه راه زندگی شغلی است:
b2n.ir/x46404
با توجه به اهمیت بلوغ اقتصادی در ازدواج به نکات زیر توجه فرمایید:

🌹بلوغ اقتصادی و ازدواج:

در برنامه کارشناسی زیر به مدت ۵۵ دقیقه
aparat.com/v/mNH1a
دلایل افزایش سن ازدواج و پیامدهای آن در جامعه ما 
و پیچیدگی های جهان امروز که نوجوانان و جوانان ما با آن مواجه هستند
مطرح می شود. کارشناسان برنامه بعد از ذکر پیچیدگی های جامعه شناسی و روان شناسی عصر حاضر بر راهکارهایی مثل:
تلاش برای تقویت 
بلوغ اقتصادی فرزندان و نوجوانان 
و تسهیل ازدواج جوانان 
تاکید می کنند.

بلوغ اقتصادی در واقع توانایی فرد برای درآمد زایی و به تبع آن قدرت پس انداز آن درآمد است. افراد زیادی را می بینیم که توانایی شاغل شدن ندارند. این افراد نمی توانند بیش از چندین ماه در محلی کسب درآمد داشته باشند یا با کارفرما مشکل دار می شوند یا با دیگر افراد. 

بلوغ اقتصادی پایه هوش مالی است.

بلوغ اقتصادی به معنی این نیست که شما ثروتمند باشید و به حد کمال توانایی مالی داشته باشید. کسی که به بلوغ اقتصادی رسیده، درست مثل کسی است که ماهی گرفتن بلد است و کسی که ثروتمند است، یک دنیا ماهی دارد؛ اما الزاما روش ماهی گرفتن یا استفاده از ماهی هایش را نمی داند.

در این نوع بلوغ، شما توانایی و مهارت تامین مالی و مدیریت مالی زندگی را دارید. می دانید چقدر درآمد دارید، از کجا در می آورید و کجا خرج می کنید، یعنی مدیریت مالی دارید. قبلا هم گفته ایم، اگر بخش مهمی از درآمدتان صرف دوستانتان می شود یا برای خرید موبایل جدید، اسپرت کردن ماشین تان و … از کفتان می رود، یعنی برای ازدواج مناسب نیستید. 
به توانایی کسب درآمد و برنامه ریزی برای هزینه ها بلوغ اقتصادی گفته می شود .

مردان جوان توجه کنید که بدون شغل هرگز تصمیم به ازدواج نگیرید. حتی اگر دانشجو هستید، سعی کنید در کنار کارتان شغل نیمه وقتی پیدا کنید تا بتوانید مستقل از خانواده عمل کنید. درست است که خدا روزی را می رساند و کسی گرسنه نمی ماند، اما برای وجهه خودتان، مدیریت زندگی و پایه ریزی یک خانواده محکم و سالم، شما نیاز به حرفه ای دارید که حتی اگر درآمد کمی دارد، جوهر وجودی شما و انگیزه تان برای زندگی ساختن را نشان دهد.

رسیدن به بلوغ اقتصادی صرفا مربوط به پسران نمی شود؛ بلکه دختران هم باید مدیریت و برنامه ریزی مخارج را بلد باشند تا بتوانند زندگی همراه با پیشرفت، آرامش و دوری از فقر مادی و روحی را داشته باشند.

بهانه هایی مثل ادامه تحصیل، سربازی و … هرگز مانعی برای رسیدن به بلوغ اقتصادی نیستند؛ بلکه می توان از طریق مشغول شدن به مشاغل پاره وقت (ترجیحا مرتبط با استعداد و رشته تحصیلی) به داشتن پس انداز و آشنایی با بازار کار و عوامل آن رسید.

برای رسیدن به بلوغ اقتصادی باید به حداقل های عرفی رسیده باشید یعنی؛ به دنبال کم کردن وابستگی اقتصادی خود از خانواده باشید و درآمدی حداقلی (حتی کم) برای خود داشته باشید .

برای آینده خود برنامه ریزی و طرح اقتصادی داشته باشید؛ این یعنی بدانید روش های کسب درآمد چیست !؟! چه میزان پس انداز می توانید داشته باشید !؟! 
امکان تهیه مسکن برای زندگی تان (خرید یا اجاره) چه زمانی محقق می شود !؟! و سؤالاتی از این دست.

پیشنهادات خوبی در قسمت تسهیل گری وبگاه
B2n.ir/tmut

مطرح شده است.

برنامه ریزی اقتصادی امروز، باعث می شود که فردایی داشته باشید که دخل و خرج را همراه با در نظر گرفتن رفاه همسر و خانواده تنظیم کنید و به نتایجی چون همکاری، سازگاری و احساس مسؤولیت خود و همسرتان، برنامه ریزی اقتصادی، آینده نگری و پیشرفت بیشتر به همراه پس انداز و دور از خساست برسید و این ها یعنی مهیا شدن مقدمات خوشبختی و آسودگی خیال .

توانمندی اقتصادی در ازدواج این است که فرد بالقوه توانایی اداره ی یک زندگی را داشته باشد و بخشی از این توانایی به ظهور رسیده باشد .

اگر شما حس می کنید که نمی توانید برای درآمدتان برنامه ریزی داشته باشید، بهتر است الگوی مناسبی برای خود پیدا کنید و از مشاورین امین و آگاه در این زمینه راهنمایی بخواهید؛ 

هر چه زودتر به حد معقولی از توانایی اقتصادی برسید، زودتر شرایط برای ازدواج تان فراهم می شود .

اگر تا الان شغل مناسبی پیدا کرده اید و درآمدتان برای گذران زندگی دو نفر با قناعت کفایت می کند؛ سختگیری را کنار بگذارید و پیش بروید. منتظر نمانید تا به استطاعت کامل برسید و بعد اقدام به ازدواج کنید. 

معنای بلوغ اقتصادی به هیچ وجه چنین چیزی نیست. پدران و مادران شما هم در ابتدای زندگی کج دار و مریض طی کرده اند و ذره ذره زندگی خود را ساخته اند. مفهوم رشد پله ای را خوب درک کنید.

‌ ┈┄┅═🌸••🌹••🌸═┅┄┈‌‌ ‌ 
🔹  efcf.ir

🔹 Eitaa.com/efcf_ir